League of Legends: Worlds 2021 Végleges dátum és helyszín már megvan

Koronavírus ide vagy oda LOL világbajnokság kell a népnek így meg is rendezik, vagyis ez a terv. A múlt évben izgalomból nem volt hiány

League of Legends: Worlds 2021 Végleges dátum és helyszín már megvan
Sencsen Kína (Forrás pixabay.com)

Koronavírus ide vagy oda LOL világbajnokság kell a népnek így meg is rendezik, vagyis ez a terv. A múlt évben izgalomból nem volt hiány, ahol a Samwon győzni tudott a Suningo ellen és így bajnokok lettek. Ezúton is gratulálunk nekik. (Mi mindig annak a csapatnak drukkolunk amiben épp Vizicsacsi ül)

Worlds 2021 helyszín:

Aki LOL rajongó az már biztos tűkön ül, hogy milyen hírt is adtak magukról  szervezők, tessék vigyétek: Megerősítették az esemény helyszínét és a pontos időpontot. Ami nem meglepő, hogy olyan bajnokságot ígértek ami nyomot fog hagyni az esport világában.

Kína a választott ország ahol meredezésre fog kerülni ez a nagyszabású esemény. Azon belül is Sencsen-ben rendezik meg. Ez egy szubtartományi város Kína déli részén. Ez kínának az egyik legjobban fejlődő városa és legforgalmasabb kikötője.

Magyarországról eljutni Secsen-be hát nem egyszerű és a koronavírus miatt nem is érdemes. Repülővel kellene átszállni a fél világot és 2 vagy több átszállás is kellene hozzá. Cirka 20 óra az az utazási idő + még eljutni a helyszínre. Ez egy több mint 60 000 fő befogadására alkalmas stadion.

A 2021-es világbajnokság döntőjét a Sencsenben található Universiade Sportközpontban rendezik meg.

Időpont:
2020  November 6.

John Needham, a Riot Games esportért felelős globális vezetője ezt mondta:

„Sencsen Kína legversenyképesebb és leginnovatívabb városa, ahol több ezer high-tech startup és vállalkozói tevékenység folyik, ezért úgy éreztük, hogy ez a tökéletes helyszín a döntő megrendezésére”

Nyilván kb tudjuk a választ, de hányan fogtok elmenni az eseményre?

Forrás: levelup.com