A Halo Infinite multiplayer kreatív igazgatója elhagyja a 343 Industries-t.

Tom French, aki több mint 11 éve dolgozott a játékokon, nem sokkal az új funkciót bevezető Winter Update után távozik a sorozatból.

A Halo Infinite multiplayer kreatív igazgatója elhagyja a 343 Industries-t.
Halo Infinite (https://wall.alphacoders.com/big.php?i=1023546)

Tom French, aki több mint 11 éve dolgozott a játékokon, nem sokkal az új funkciót bevezető Winter Update után távozik a sorozatból.

A 343 Industries bejelentette, hogy távozik Tom French, a Halo Infinite kreatív igazgatója. Elmondása szerint 11 és fél évnyi munka után távozik a Halo Infinite-tól. "Nem is lehetnék büszkébb a 343-nál töltött időmre".

A mai nappal véget ér a Halón eltöltött 11 és fél év. Kilépek a spártai páncélból, hogy új kalandokba kezdjek. Hatalmas megtiszteltetés volt egy olyan játékban részt venni, amelyet játékosként imádtam, és fejlesztőként is nagyra becsültem. Nem is lehetnék büszkébb a 343-nál töltött időmre.

Nyilatkozata: https://twitter.com/pardontomfrench/status/1598807050741768192?s=20&t=puVgFsgVN-qvqVKbyx4UCg

Ez a hír a Halo Infinite új tartalmainak, köztük az online co-opnak, a Forge nyílt bétájának, a küldetések újrajátszhatóságának és más, már többször elhalasztott funkcióknak a megjelenésével érkezik. French márciusban úgy nyilatkozott, hogy izgatott az "új pályák és módok, új élmények és új funkciók" miatt.

Az elmúlt hónapokban a Microsoft stúdiójától több vezető is távozott, köztük Bonnie Ross (a stúdió több mint 15 éve vezetője), Andrew Witts (multiplayer igazgató) és Nicolas Bouvier (művészeti igazgató).

A téli frissítés:

A Halo Infinite téli frissítése a múlt hónapban (2022.10.) jelent meg. Ez tartalmazta a Forge eszköz bétáját. Ez a mód "kiegészítések és fejlesztések átfogó listáját" tartalmazza, amely elérhető és fejlett eszközökkel teszi képessé a közösségi térképészeket.

Két új arénatérképet adtak hozzá a többjátékos módhoz: Argyle, Detachment és Covert One Flag mód. Ez a CLB egy változata, amelyben a támadó csapat aktív álcázással, a védekező csapat pedig fenyegetés érzékelővel rendelkezik-, változások a fejlődési rendszerben, és egy online kooperatív kampány, amely lehetővé teszi, hogy akár három játékos is végigjátssza a sztorimódot.