A Diablo 4 2023. június 5-től lesz elérhető PC-re, PlayStation 5-re, Xbox X/S sorozatra és PlayStation 4-re.

Aggiornamentilumia, egy Twitter-felhasználó, aki rendszeresen szivárogtat ki információkat a Windows 10/11 digitális boltok és az Xbox backendjének elemzésével kapcsolatban, azt állította, hogy a Diablo 4 2023. június 5-én érkezik PC-re

A Diablo 4 2023. június 5-től lesz elérhető PC-re, PlayStation 5-re, Xbox X/S sorozatra és PlayStation 4-re.
Diablo 4 (www.wall.alphacoders.com)

Az Xbox Store hátteréből már többször kiszivárgott információk alapján Aggiomamentilumia a Twitteren azt állítja, hogy a játék júniusban jelenik meg. Aggiornamentilumia, egy Twitter-felhasználó, aki rendszeresen szivárogtat ki információkat a Windows 10/11 digitális boltok és az Xbox backendjének elemzésével kapcsolatban, azt állította, hogy a Diablo 4 2023. június 5-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re, Xbox X/S Series-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Ezt a kiszivárgást sem a Microsoft, sem a Blizzard Entertainment nem kommentálta.

A felhasználó szerint a játék június 5-én, hétfőn 23:00-kor jelenik meg. Ez az időzónától függ, és azt is jelentheti, hogy máshol június 6-án jelenik meg. Három kiadás lesz elérhető Xboxon, köztük a Standard Edition, a Digital Deluxe Edition és az Ultimate Edition. Ezek tartalma nem ismert egyenlőre. 

Az Aggiornamentilumia információi nincsenek összhangban a Windows Central által novemberben közzétettekkel. A Microsoft és az Xbox hírekre szakosodott információk szerint a játék áprilisban lesz elérhető. Ez a médium azt állítja, hogy a játék megjelenési dátumát áprilisban jelentik be, a zárt béta pedig februárban lesz elérhető mindazok számára, akik lefoglalják azt.