LIAM HEMSWORTH MÁS ENERGIÁT HOZ MAJD A WITCHERBE

A Netflix már hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy a The Witcher című élőszereplős sorozatát egy negyedik évaddal folytatja. Ebben azonban nem szerepelne a Geralt of Rivia karakterét alakító Henry Cavill.

LIAM HEMSWORTH MÁS ENERGIÁT HOZ MAJD A WITCHERBE
LIAM HEMSWORTH

A Netflix már hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy a The Witcher című élőszereplős sorozatát egy negyedik évaddal folytatja. Ebben azonban nem szerepelne a Geralt of Rivia karakterét alakító Henry Cavill. Ő a harmadik évaddal búcsúzna. A rajongók nem örültek ennek a döntésnek, és kritizálták az illetékeseket. Ma az egyik alkotó foglalkozott a kérdéssel, és kiemelte a csere pozitívumait.

A rajongók megdöbbenéssel értesültek arról, hogy Liam Hemsworth színész fogja helyettesíteni Henry Cavillt Geralt of Rivia szerepében a 4. évadban. Egyes pletykák még azt is feltételezik, hogy egyes illetékesek gúnyolódtak az eredeti anyagon.

LIAM HEMSWORTH MÁS ENERGIÁT HOZ MAJD A WITCHERBE

A Netflix és Henry Cavill úgy tűnt, hogy mindezt a lehető legszívélyesebben zárja le. A mindkét fél hivatalos búcsúztatásán túl a 4. évad pótlásáról nem esett szó. Lauren Hissrich, a The Witcher Blood Origin másik élőszereplős produkciójának producere újra megjelent a média előtt, és válaszolt a Cavill távozásával kapcsolatos kérdéseikre. Ha nem vetted volna észre, Liam Hemsworth lehet Geralt of Rivia a Netflix The Witcher című sorozatában.

Figyelemre méltó, hogy Hissrich (a Tech Radaron keresztül), "teljesen megérti" Cavill leváltását. Arra számít, hogy a rajongók a következő évadban is követni fogják a produkciót. Hissrich megragadta az alkalmat arra is, hogy a csere pozitív oldaláról beszéljen, és arról, hogy "más energiát hoz a produkcióba".

A Decidernek adott interjújában a kreatív azt mondta, hogy "a változás egyben energia is". "A változás más energiát is hozhat. Ez a franchise folytatásának szerves része.

Hissrich kijelentette, hogy izgatott a meghallgatások és Liam Hemsworth kiválasztása miatt. Azért, mert hagyják a franchise-t növekedni.