Mi is ez az Ezazénhelyem.hu?

Röviden és tömören egy apróhirdetéses oldal de mégis más mint az összes többi. Aki valaha adott már fel ingyen apróhirdetést az tudj

Mi is ez az Ezazénhelyem.hu?
Ezazénhelyem.hu ingyenes apróhirdetés feladás

Röviden és tömören egy apróhirdetéses oldal de mégis más mint az összes többi. Aki valaha adott már fel ingyen apróhirdetést az tudja, hogy mint égen a csillag annyi ilyen oldal létezik. Mindig az elsők között választunk mert azt gondoljuk, hogy ami elől van az jó. Azonban ez nem mindig van így.

Mi az amit mindenhol látunk?

A Jofogás-t, azt hisszük amiért ő mindenhol ott van ez a legjobb. Azonban tényleg így van ez? Az a legjobb apróhirdető amire a cég milliókat költ reklámra? Szerintünk ez nem így van, csak a kisebb apróhirdető oldalak nem tudnak labdába rúgni, mert nincs sok millió forintjuk reklámra. Azonban lehet, hogy sokkal jobbak ezek az oldalak. Azt tudjuk, hogy a miénk sokkal jobb bizonyos területeken.

Ezazénhelyem.hu a feltörekvő apróhirdetési oldal:

Az oldalunkat 2019-ben kezdtük el fejleszteni és 2021 közepén indítottuk el. Még nem költöttünk 1ft-ot sem reklámra és nem is tervezük. Azért mert a rendszerünket úgy csináltuk meg, hogy figyelembe vettük az emberek véleményét és tapasztalatait. Azaz olyan oldalt készítettünk amire igény van és nem kell fizetni érte.

Nálunk nincs előre sorolási lehetőség és nincs kiemelési lehetőség és sosem lesz. Nálunk az  van ha jól megírod a hirdetésed és raksz fel sok képet akkor annál előrébb kerülsz a listába. Azaz ingyen első is lehetsz csak foglalkozni kell vele. Az eladás egy művészet / szakma és mi ezt ragadtuk meg nem azt hogy hogyan lehetne a legtöbb pénzt beszedni az emberektől.

Ezazénhelyem.hu ingyenes apróhirdetés feladás