Irelia lesz a következő bajnok a Wild Riftben - így néz ki mobilon

Irelia lesz a Wild Rift új bajnoka, és bővíti a harcos vagy bruisher bajnokok számát a játékban, bár valószínűleg sokat fog játszani a középső sávban is, mint orgyilkos.

Irelia lesz a következő bajnok a Wild Riftben - így néz ki mobilon
Wild Rift

A Riot Games egy hétig sem pihen, és bár a Wild Rift már összesen 62 bajnokkal rendelkezik, amelyek mindegyike a mobilos verzióhoz lett igazítva, a játék továbbra is kap ismerős arcokat a PC-s verzióból.

Sőt, már azt is bejelentették, hogy a következő új bajnok, aki a mobil Summoner's Riftre érkezik, Irelia, a Blade Dance lesz, a LoL történetének egyik legtöbbet játszott és egyben legkedveltebb bajnoka.

Irelia a játék 2.3-as verziójában lesz elérhető, és bár nem jelent semmi újat, megtartja a klasszikus bajnok képességeit, így várhatóan nagy hatással lesz a Wild Riftre.

Irelia megtartja a PC-s verzió Q, W, E és R funkcióit, bár a PC-s verzióból ítélve az E jelentősen kevesebb cooldownnal rendelkezik majd, mint a PC-s verzióban, a Q pedig továbbra is rendelkezik majd a minion passzívummal, hogy az ugrásokat láncolni lehessen.

Irelia olyan bruisherekhez csatlakozik majd, mint Lee Sin, Olaf, Pantheon, Xin Zhao, Wukong vagy Shyvana, de láthatjuk az orgyilkos változatát is, és csatlakozik Katarina, Zed vagy Fizz rémségeihez.

Ireliával tehát június 1-től, a Wild Rift 2.3 megjelenésétől kezdve játszhatunk majd mobilon, így a későbbiekben további részleteket teszünk közzé róla és a hivatalos statisztikáiról.

Kinek a kedvence Irelia és miért?

Forrás: esports.as.com