Egy új trailer a The Witcher: Origin of Blood: Mágia és akció.

A Witcher előzményjáték új teaserében fantázia, akció és gyönyörű tájak jelennek meg. A Netflixen négy részben lesz elérhető december 25-től.

Egy új trailer a The Witcher: Origin of Blood: Mágia és akció.


A Witcher előzménysorozat új bemutatójában fantázia, akció és gyönyörű tájak jelennek meg. A Netflixen négy részben lesz elérhető december 25-től.

The Witcher: A történet Geraltof Rivia születése előtt 1200 évvel játszódik. A negyedik évadban Liam Hemsworth fogja helyettesíteni Henry Cavillt. A YouTube-on keresztül egy új hivatalos trailer is megjelent (magyar felirattal is nézhető). Négy részben lesz elérhető."The Witcher: A vér eredete" egy elf univerzumban játszódik, 1200 évvel Geralt és Yennefer érkezése előtt. Ez egy történet, amely elveszett az akkori éjszakában. A film a witcher megalkotását és az összefutó eseményeket meséli el. Ekkor olvadt össze a szörnyek és az emberek világa". 

A The Witcher 3. évada nyáron lesz elérhető.

The Witcher: A vér eredete előzetesként kerül bemutatásra. Segítségével bővül majd a mitológia, amelyet Andrzej Sapkowski fantasy-regényeinek adaptációjában hoztak létre. Egyelőre nincs dátum, de a Netflix szeptemberben azt nyilatkozta, hogy 2023 nyarára várják a megjelenést. A harmadik évadban Geralt, aki elszántan meg akarja védeni újonnan egyesült családját a pusztulás fenyegetésétől, Cirit rejtegeti majd Cintra elől.