A The Witcher 3 összehasonlítása PS5-ön és PS4-en a PS4 Pro-val szemben

A The Witcher 3 Wild Hunt hamarosan megkapja a régóta várt újgenerációs javítást PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. December 14-én érkezik ingyenes frissítésként azokhoz, akiknek megvan a játék. Az új verziót már többször láthattuk a CD Projekt RED videóiban, de most olyan youtuberek, mint a The Bit Analyzer is feltöltötték saját összehasonlításaikat.

A The Witcher 3 összehasonlítása PS5-ön és PS4-en a PS4 Pro-val szemben
Gameplay THE WITCHER 3 PS5-ön és XBOX-SOROZATON: Így néz ki a klasszikus NEXT-GEN verziója

A héten ingyenesen elérhetővé válik a The Witcher 3 a következő generációs konzolokra. Ez az összehasonlítás megmutatja, hogyan változott a CD Projekt RED szerepjátéka PS4 Pro és PS5 között.A The Witcher 3 Wild Hunt hamarosan megkapja a régóta várt újgenerációs javítást PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. December 14-én érkezik ingyenes frissítésként azokhoz, akiknek megvan a játék. Az új verziót már többször láthattuk a CD Projekt RED videóiban, de most olyan youtuberek, mint a The Bit Analyzer is feltöltötték saját összehasonlításaikat.

Az alábbi videóban a PS4 Pro és a normál verziót hasonlítják össze. Az összehasonlításból kiderül, hogy a The Witcher 3 PS4-en 1080p felbontásban fut, PS4 Pro-n pedig 30 képkocka/másodperc sebességgel. PS5-ön 1440p dinamikusan 30 képkocka/másodperc (ray-tracing mód) és 2160p 60 képkocka/másodperc (teljesítmény mód) között változik.

Hogyan javul a The Witcher 3 egy új generációval?

A Youtube magyarázata szerint a frissítés számos vizuális fejlesztést tartalmaz PS5-re, többek között új textúrákat, nagyobb növénysűrűséget és rajztávolságot, anti-aliasinget, javított világítást, anizotróp szűrést és egyéb utófeldolgozási effekteket. Az új konzolokon választhatunk majd a raytracing mód (30fps), illetve a teljesítményre koncentráló mód (60fps) között, amelyben az átlagos felbontás megnő, de a globális megvilágítás nem javul. Az SSD sebességét arra használták fel, hogy a betöltési időt 15 másodperc alá csökkentsék, a gyors utazási időt pedig 5-10 másodpercre gyorsítsák.