League of Legends: Arcane, a Netflix sorozat, bejelentették az időpontot és az új trailert

Egy rövid előzetes ízelítőt ad arról, milyen lesz a Riot Games animációs sorozata. Vi és Jinx mint főszereplők mutatkoznak be.

League of Legends: Arcane, a Netflix sorozat, bejelentették az időpontot és az új trailert
Cinematic Trailer - League of Legends: Wild Rift (ft. 2WEI)

Egy rövid előzetes ízelítőt ad arról, milyen lesz a Riot Games animációs sorozata. Vi és Jinx mint főszereplők mutatkoznak be.

A Riot Games bejelentette, hogy 2021 őszén érkezik a NETFLIX-re a népszerű MOBA, a League of Legends: Arcane alapján készült első animációs sorozat. Egy rövid trailer (előzetes), amelyet a cikk tetején láthattok, megadja az első részleteket arról, hogy milyen lesz az animációs univerzum új adaptációja. Vi és Jinx, a videojáték két jól ismert bajnoka lesz a főszereplő.

"Az utópisztikus Piltover régióban és Zaun elnyomott földalatti városában játszódik, és két legendás bajnok életéről  és a hatalomról szól, amely végül szétválasztja őket". További részletek az epizódok számáról, valamint az egyes epizódok hosszáról a közeljövőben várhatóak.

"Az Arcane a játékosainknak és rajongóinknak írt szerelmes levélként született, akik több filmes élményt kértek a League of Legends világai és bajnokai köré" - mondta Shauna Spenley, a Riot Games szórakoztatóipari részlegének globális elnöke, aki szerint a NETFLIX a tökéletes partner a projekt megvalósításához.

A saját fejlesztésű produkciót a Fortiche Productions támogatja, egy francia stúdió, amely a franchise-t a korábbi részvételeiből jól ismeri. A Get Jinxed (Jinx) vagy a Seconds (Ekko Ekko) című filmekben végzett munkájukról ismertek, valamint a K/DA virtuális zenei együttes számára készített filmes animációkról.

A NETFLIX tovább növekszik, és teljes mértékben elkötelezett a videojátékok iránt.

A Castlevania (Konami) után, amelynek negyedik évada május 13-án, a Dota: Dragon's Blood pedig március 25-én jelenik meg.

A NETFLIX világszerte több mint 208 millió előfizetővel rendelkezik, és több mint 190 országban van jelen.

Újabb újdonság a Riot Games-től. Szerintetek a társasjáték után, hogy fog debütálni? (Persze egyre több az animációs film kedvelő de elég lesz?)

Forrás: as.com