LOL: BEJELENTETTE A LEGERŐSEBB US CSAPAT ÚJ KEZDŐ FELÁLLÁSÁT

Egy másik klub nyilvánosságra hozta a 2023-as League of Legends-bajnokságra készülő kezdőcsapatát. Az Evil Geniuses volt az NA LCS tavaszi tornájának legdominánsabb csapata, és ezt az erőt vitték át

LOL: BEJELENTETTE A LEGERŐSEBB US CSAPAT ÚJ KEZDŐ FELÁLLÁSÁT

Az MSI elődöntős csapata 2022-ben alakult, de a vb-n nem sikerült erős teljesítményt nyújtania.

Egy másik klub nyilvánosságra hozta a 2023-as League of Legends-bajnokságra készülő kezdőcsapatát. Az Evil Geniuses volt az NA LCS tavaszi tornájának legdominánsabb csapata, és ezt az erőt vitték át a Mid Season Invitational (MSI) versenyre is. A nyáron nem voltak ilyen sikeresek, de a Worldsön Kaorival jó harcot tudtak vívni. Eljutottak a Play-In főtábla csoportköréig, de ott megálltak. Az idei játékoskerethez képest csak két változás történt a két lövő poszton és a felső sorban.

TOPON IMPACT HELYETT SSUMDAY

A 100 Thieves korábbi világbajnokának helyére a koreai idéző és koreai  bajnokként is ismert Ssumdayt nevezték ki. A 26 éves veterán már több mint öt éve a Thievesnél van, így jól ismeri az LCS-t. Bár sok hőse van, a legjobb eredményeit valószínűleg Ornn vagy Gnar alatt érte el.

DANNY A KISPADON KAORI A KARMINE COMRP-BAN, FBI ÉRKEZIK

Danny mentális problémák miatt kénytelen volt visszalépni a 2022-es nyári rájátszástól, de a fiatal idéző továbbra is a csapat tagja marad. Az akadémián szereplő Kaori a világbajnokságon játszhatott. A török gólvágó a nehézségek ellenére jól teljesített, és Európa egyik topklubja is beszavazta. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és előrelépésnek tekinthető.