The Elder Scrolls VI: Hol fog játszódni a játék? A Bethesda megosztott egy nyomot!

The Elder Scrolls 6: Hol fog játszódni a játék? A Bethesda megoszt egy nyomot A stúdió a közösségi médián megosztott üzenetében egy olyan térkép fotójával ünnepli az új évet (2021), amely olyan területeket világít meg, mint Solitude, Skyrim fővárosa és Hammerfell.

The Elder Scrolls VI: Hol fog játszódni a játék? A Bethesda megosztott egy nyomot!
The Elder Scrolls VI

A The Elder Scrolls VI úgy néz ki, hogy még évekre van a debütálástól ☹ , a megjelenést jelenleg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra tervezik. Bár a Bethesda fenntartja, hogy nehéz lenne elképzelni, hogy ez a cím Xbox-exkluzív legyen, a stúdió egy kis információt szivárogtatott ki a játékosoknak a szerepjáték helyszínéről. Az újév alkalmából megosztott posztban a stúdió egy gyanúsan elhelyezett megvilágítással ellátott térkép képét tette közzé. Ez rajongói elméleteket szült az új fantasy utazás lehetséges helyszínéről.

https://twitter.com/ElderScrolls/status/1344674735901339648/photo/1

The Elder Scrolls VI és a lehetséges helyszínek:

A hivatalos Twitter-fiókon közzétett bejegyzés boldog új évet kíván minden követőjének, és egy Skyrim-térképet is tartalmaz a következő üzenettel: "Írd át a múltat és térképezd fel a jövőt". Magán a térképen egy egész sor gyanúsan elhelyezett lámpa is van, amelyek utalhatnak a legfontosabb helyszínekre, amelyek jelen lesznek. Így míg az egyik fény Skyrim fővárosában, Solitude-ban van elhelyezve, addig egy másik a szomszédos régióban, Hammerfellben.

Ezenkívül van egy másik fény, amely  máshol helyezkedik el. Ez azt jelezheti, hogy vagy egy új területről van szó, amely bővítené a térképet, vagy hogy a helyzete nem különösebben fontos. Ami furcsa, hogy a Bethesda Hammerfellre irányította a figyelmet, tekintve, hogy a játékosok spekulációi e terület körül forognak. Az említett spekulációk azonban olyan pletykákon és kiszivárgásokon alapulnak, amelyeket a Bethesda egyelőre nem erősített meg.

Solitude vagy Hammerfell gyanúsan van jelölve a The Elder Scrolls 6 térképén.

Azt viszont tudjuk, hogy még sok időbe telik, mire konkrét részleteket hallunk a The Elder Scrolls VI-ról. Pete Hines, a Bethesda marketingért és kommunikációért felelős alelnöke nemrég azt állította, hogy még néhány évig nem fognak több információt kiadni a játékról.

"Ha hozzám fordulsz a részletekért a The Elder Scrolls VI-ról, nem fogok megfelelni az elvárásaidnak” - válaszolta Hines egy rajongónak.

Másrészt az elmúlt hónapok legtöbbet emlegetett hírei közül kiemelkedik a Microsoft által a Bethesda Softworks 7,5 milliárd dolláros felvásárlása. Ezzel a lépéssel a redmondi cég 15-ről 23 stúdió tulajdonosa lett, miközben a Bethesda összes sagáját, köztük a The Elder Scrolls-t is átvette. A PlayStation-főnök ugyanis nem tudja, hogy a hatodik játék érkezik-e PS5-re, ahogy a Starfield is.

Mit gondoltok mikor fog megjelenni a The Elder Scrolls VI?

Forrás: vandal.elespanol.com