The Ascent a megjelenésséig már nem kell sokat aludni

Érdekesség, hogy a The Ascent 60 képkocka/másodperc sebességgel fog futni, és teljes 4K felbontást tesz lehetővé az Xbox Series X konzolon

The Ascent a megjelenésséig már nem kell sokat aludni
The Ascent

Az Ascent végre megjelenik és hogy mikor?: 2021 július 29-én Xbox konzolokra és PC-re is.

A Curve Games által készített és a Neon Giant által fejlesztett címben egyedül vagy akár 3 másik baráttal is barangolhatunk, és egy cyberpunk  (ejtsd: szájbörpánk, elterjedt a kortárs tömegkultúra egyik népszerű stílusa) nyílt világú nagy várost fedezhetsz vagy fedezhettek fel. A fejlett AI (mesterséges intelligencia) nem enged akármit csinálni, minden tettünk következményekkel jár. Hasonló és nagyon híres játék ugye a mindenki által ismert és szeretett (vagy csalódott) Cyberpunk 2077.

Lássuk miről is beszélünk:

 

Érdekesség, hogy a The Ascent 60 képkocka/másodperc sebességgel fog futni, és teljes 4K felbontást tesz lehetővé az Xbox Series X konzolon, bár azt nem lehet tudni, hogy az Xbox család többi konzolján vagy PC-n hogyan fog futni. Szerintünk az elején míg az első javító csomag nem jön ki addig elég buggosan. /magán vélemény/

Arcade Berg, a Neon Giant kreatív igazgatója megígérte, hogy a játékban mindenki számára lesznek a számára kedvelt játékmenet.

"A játék lehetővé teszi, hogy minden játékos azzal a játékelemmel játszhat, amely a leginkább érdekli. Akár olyan valaki vagy, aki élvezi, ha minden sarkot felfedezhetsz, akár az izgalmas harcokat szereted, vagy ha a történet és a történetösszefüggések vonzanak, igyekeztünk mindenkinek valamit beletenni a The Ascentbe" - mondta.

Mit gondoltok erről az nyílt világú 1-3 szereplős akció-RPG-ről? Jobb lesz mint a konkurencia? Mit gondoltok?

Forrás: levelup.com