Starfield: Skyrim világa és a IJ keveréke? 2022. november 11

 Bethesda Game Studios producere szerint a játék olyan lesz, mintha a NASA "találkozna" Indiana Jones-szal a The Elder Scrolls V: Skyrim szerkezetével.

Starfield: Skyrim világa és a IJ keveréke? 2022. november 11
Starfield | Forrás: gameinformer.com

 Bethesda Game Studios producere szerint a játék olyan lesz, mintha a NASA "találkozna" Indiana Jones-szal a The Elder Scrolls V: Skyrim szerkezetével. Mondhatjuk, hogy az Xbox konferencián nem volt ennél érdekesebb dolog. Ami a megjelenést illeti: 2022.-.én november 11-re van rakva de mint minden játéknél azért mi ennél is csúszásra számítunk. Mellesleg a dátumot egy bemutatóból tudtuk meg:

A játék elhelyezése az időben:

Todd Howard felvázolta, hogy a játék több mint 300 évvel a saját jövőnkben (2321-ben) játszódik. A Constellation pedig az űrkutatók egyfajta végső csoportja. Olyan, mintha a NASA találkozna Indiana Jones-szal és a Rendkívüli Emberek Ligájával, egy olyan csoporttal, amely még mindig keresi a válaszokat.

A karakterfejlődés szabad, így azok lehetünk akik akarunk mint a Skyrim-ben csak itt a jövőben.

2018 amikor az egész elindult:

2018-ban az E3-on volt a bejelentés a játékról és cirka  4 év után meg is fog jelenni. A grafikájával nem lesz semmi problémánk a kornak teljesen megfelelő lesz. Az optimalizálásáról még nem tudunk nyilatkozni, azonban megjelenésekor PC, PS4, PS5 és Xbox-ra meg fog jelenni.

Mit várhatunk a játékmenettől?

Az űrben fog játszódni és minden féle bolygót látogathatunk meg. Ezen felűl ami érdekessé teszi azaz, hogy morális kérdésekre is kereshetjük a választ. PL: honnan jöttünk? mi lehet a xp naprendszer után. Ez azért elég izgalmasnak hangzik és a grafikával sem lesz semmi gondunk, a gépigénnyel talán.

Forrás: vandal.com