S.T.A.L.L.K.E.R. 2: A régóta várt folytatás új trailerben mutatkozik be

S.T.A.L.L.K.E.R. 2: A régóta várt folytatás új trailerben mutatkozik be ismét A címben egy teljesen új főszereplő, Skif lesz, akiről egyelőre keveset tudni.

S.T.A.L.L.K.E.R. 2: A régóta várt folytatás új trailerben mutatkozik be
S.T.A.L.L.K.E.R. 2

A Microsoft új trailert adott ki a S.T.A.L.L.L.K.E.R. 2 című játékhoz, a kritikusok által elismert, kultikus posztapokaliptikus kaland folytatásához, amely Magyarországon és a világ többi részén valamikor Xbox X/S-re és PC-re fog megjelenni. Megragadták az alkalmat arra is, hogy új részleteket áruljanak el róla.

Skif, az új főszereplő:

A videó ezúttal egy rövid teasert (magyarul (film)előzetes (trailer)) mutat be, amelyben bepillantást nyerhetünk abba, hogy grafikailag hogyan fog kinézni a játék. Láthatunk néhány sötét és baljós forgatókönyvet, amin keresztül kell majd mennünk, amikor végre megérkezik a boltokba és az Xbox Game Passra.

Az új részletek között a cég megerősítette, hogy ezúttal egy új főhőssel játszhatunk majd, akinek a kódneve Skif. A videóban ugyanis azt láthatjuk, ahogyan a halálos adás elől sietve próbál elbújni egy teljesen romokban heverő régi iskolában. Ott azonban úgy tűnik, hogy valaki aki ismerős üldözi...

A fejlesztőstúdió csepegtetett egy kis infót, hogy a projekt zökkenőmentesen halad, és nem szenved semmilyen problémától, biztosítva, hogy a csapat célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az összes platformból, amelyre bejelentették. Pontosabban azt mondják, hogy az Xbox X Series és az Xbox S Series egyaránt támogatja majd az RTX-et, és hogy a felbontás az Xbox X Series esetében 4K lesz.

A régóta várt folytatás:

A S.T.A.L.L.K.E.R. 2 még nem rendelkezik megjelenési dátummal, bár megerősítették, hogy az Xbox Game Passra a megjelenés első napján érkezik. Ez lesz a folytatása az elismert akció-horrorjátéknak, amely eredetileg 2007-ben jelent meg PC-re.

Már megint egy játék ami 14-15 év után folytatódik. Vajon miért kell ilyen sokat várni a folytatásokra? Pénz hiány? Fejlesztő hiány? Mit gondoltok?

Forrás: vandal.elespanol.com