PlayStation 5: megy a páváskodás…

A Tango Gameworks játéka ideiglenes konzol-exkluzív lesz, de PC-re is megjelenik majd. a Ghostwire Tokyo című játéka lesz az egyik utolsó Bethesda által forgalmazott cím

PlayStation 5: megy a páváskodás…
Ghostwire Tokyo / Forrás: blog.playstation.com

A Tango Gameworks játéka ideiglenes konzol-exkluzív lesz, de PC-re is megjelenik majd. a Ghostwire Tokyo című játéka lesz az egyik utolsó Bethesda által forgalmazott cím, amely Sony-konzolra kerül, mivel a forgalmazási szerződés megelőzi a Microsoft felvásárlását. Éppen ezért a fejlesztőcsapat igyekszik majd megmutatni új címét, amely ideiglenes konzol-exkluzívként jelenik meg PlayStation 5-re, és nemrég elárult néhány részletet.

A GHOSTWIRE TOKYO KIHASZNÁLJA A PS5 TECHNOLÓGIÁT

Nemrég frissült a Ghostwire Tokyo oldala a PlayStation hivatalos weboldalán, és most már több részletet is megmutat, konkrétan a PS5-ös teljesítményéről. Először is megerősítették, hogy a Ghostwire Tokyo ray tracinggel rendelkezik majd, aminek köszönhetően jobban ki lehet majd értékelni a Tango Gameworks által készített Tokyo ezen változatát. Kiemeli azt is, hogy a Sony konzoljának szilárdtest-meghajtójának köszönhetően milyen gyorsan fog futni a játék.

Másrészt a Ghostwire Tokyo kihasználja a DualSense technológiát, például a fegyverek vagy természetfeletti erők használatakor a mozgást és a feszültséget tükröző ravaszokat. Hasonlóképpen, a haptikus technológia még magával ragadóbb élményt tesz lehetővé. Végül a Tango Gameworks játéka a PS5 3D-s hangtámogatásával próbálja majd megmutatni a hangzását.

A Ghostwire Tokyo még nem rendelkezik megjelenési dátummal, és még fejlesztés alatt áll PS5-re és PC-re.

Ennyire nagy szám ez a Ps5? Mi PC pártiak vagyunk így nem tudunk állást foglalni a témában.

Forrás: levelup.com