Kiszivárogtatás érkezett: december 7.-én érkezhet a közkedvelt játék

A Dying Light 2, a nyílt világú zombis akciójáték régóta várt folytatása még idén a boltokba kerül, számos platformra.

Kiszivárogtatás érkezett: december 7.-én érkezhet a közkedvelt játék
Dying Light 2 / Forrás: wallpapercave.com

A Dying Light 2, a nyílt világú zombis akciójáték régóta várt folytatása még idén a boltokba kerül, számos platformra. A parkour és a sebesség volt a két legfontosabb összetevő, amely megkülönbözteti a játékot más hasonló alkotásoktól.

A Dying Light 2-t ma (2021.05.27.-én) mutatják be a fejlesztő Techland (Techland SA egy lengyel videojáték-fejlesztő és kiadó ) hivatalos csatornáján.

Mikor lehet megvenni végre a játékot?

2021-12-07.-én érkezik a boltokba.  Azért gondolják a gamer világban, hogy ekkor érkezik mert a Twitch-en több jelentés is érkezett ezzel kapcsolatban.

A híresztelések szerint a játék még idén, december 7-én egyszerre jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Természetesen előrendelési bónuszok is elérhetők lesznek.

Ps4 vagy Ps5?

A Techland azt ígérte, hogy a játék az előző generációs platformok esetében is egyenértékűen fog teljesíteni, és a játékosknak nincs miért aggódniuk. A játékot ugyanis PS4 és Xbox One konzolokra fejlesztették, bár várhatóan a next-gen konzolokon is lesz némi javulás.

Sok volt a gond a fejlesztés során:

Egy játék fejlesztése során számos probléma merülhet fel és ami felmerülhet az fel is fog. Kezdve az érdekütközésektől a profitorientáltság és a játékélmény keresztezéséig.

Számos kirúgásokról is lehetett hallani a cég háza táján. Sok panasz is érkezett a rossz munkakörnyezet miatt is.

Mindenesetre mi reméljük, hogy a sok probléma nem fogja befolyásolni a játékélményt. Szerintetek?

Forrás: vandal.com