Ismerős még ez nektek? Pokémon?

Sokaknak elsőre egyből a mese ugrik be mert váljuk be azon nőtünk fel sokan. Már 25 éves ismerjük ezt a nevet, hogy Pokémon

Ismerős még ez nektek? Pokémon?
Pokémon / Forrás: pinclipart.com

Sokaknak elsőre egyből a mese ugrik be mert váljuk be azon nőtünk fel sokan. Már 25 éves ismerjük ezt a nevet, hogy Pokémon de az elmúlt évtizedben a technológia óriási fejlődése következtében már közel sem csak a meséről beszélhetünk.

Példának okáért a Pokemon Go telefonos játékkal robbantottak hatalmasat a játékfejlesztők. Még a középkorú korosztály is letöltötte és kipróbálta ezt a mobilos játékot, mert az emberben mindig benne marad a gyermek. Ezen nőtünk fel és titokban mindenki, hacsak 10 percre de kipróbálta. (Ezt csak a saját tapasztalataink alapján állítjuk) .

A nagyobb brandek szeretik megfogni az összes lehetőségüket, ezért MMORG-re sem kell sokat várnunk már a Pokémon-tól. Erről bővebben az eredeti oldalon lehet olvasni: https://legends.pokemon.com/en-us/

Milyen maximum árbevételre volt képes eddig a Pokémon?

A Pokémon Company (a Game Freak, a Creatures és a Nintendo társulása) közzétette pénzügyi jelentését az elmúlt pénzügyi évéről (amely 2020. március 1-től 2021. február 28-ig tartott), és kiderült, hogy a nettó nyereség először haladta meg a 55 080 000 000 millió forintról - számolt be róla Serkan Toto.

A fentiek kiemelkedőek, hiszen a The Pokémon Company eddigi legjobb éve 2016-ban volt (nagyrészt a Pokémon GO megjelenésének köszönhetően), valamivel több mint 140 millió dolláros rekordnyereséggel, amit szorosan követett 2019. év.

Koronavírus és a játék ipar:

A Pokémon az egyik legsikeresebb szórakoztató franchise, ami nem meglepő hiszem 25 éve ismerjük. Ennyi idő alatt nincs olyan ember a földön aki ne tudna róla.

Majd egyszer csak jött a koronavírus és mondhatni mindenki a gépe / mobilja / tablete / konzolja elé került. Mit csináljon otthon az ember bezárva hónapokig? Hát játszik és a fél világ a Pokemonnal.

2021 a Pokémon életében:

Emlékeztetünk azonban arra, hogy a sorozat 2 nagy játéka, a Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl és a Pokémon Arceus a tervek szerint még ebben az (2021) évben megjelenik, így nagyon valószínű, hogy a vállalat nagyon jó pénzügyi évet fog zárni.

55 milliárd 1 év alatt. Aki kitalálta a Pokémont most nagyon őrülhet ???? Nekünk Magyarba van olyan brandeünk ami megközelíthetné a Pokémon?

Forrás: levelup.com