Diabló 4 és ami mögötte van

A Diablo 4 a negyedik része a Blizzard akció- és szerepjáték-sagájának, amely a trónon ül a videojátékok világában.

Diabló 4 és ami mögötte van
Diabló 4

A Diablo 4 a negyedik része a Blizzard akció- és szerepjáték-sagájának, amely a trónon ül a videojátékok világában. Ezúttal visszatér a gyökereihez, bemutatja nekünk a gótikus terror és a sötét fantasy világát, visszatérve az állandó harcot a démonok és az alvilágban rejtőző lények ellen. A több osztályt és egy átdolgozott zsákmányrendszert tartalmazó játék Xbox One-ra, PS4-re és PC-re érkezik.

Lilith története:

A kampány története több száz évvel a Diablo 3 után játszódik, és Lilith, Mefisztó lányának visszatérését meséli el, aki több mint három évszázados száműzetés után tér vissza a Szentélybe. Szándéka nem más, mint hogy visszahozza az élet poklát, tele vérszomjas lényekkel, sötétséggel, nyomorúsággal és kínzással. Bátorsággal felvértezve egy hatalmas méretű, dekadens világot fogunk bejárni, dungeonokkal, szörnyekkel fertőzött területekkel és új településekkel, ahol beszélgethetünk, jobb felszereléseket és küldetéseket szerezhetünk.

Több karakterosztály és PvP:

A Blizzard azt szeretné, ha a játékosok továbbra is élvezhetnék azt az univerzumot, amely egykor otthont adott nekik. Éppen ezért akár öt különböző hős- és hősnőosztályt is szeretnének készíteni, amelyek közül a boszorkány, a barbár és a druida a legjelentősebbek. Lehetővé teszi számunkra, hogy válasszunk a karakter különböző aspektusai között, képesek leszünk használni a különböző készségeket és támadásokat, a hatalmas varázslatoktól és hihetetlen mágiától kezdve. Az egyjátékos kampány mellett a Diablo 4 alapfelszereltségként tartalmazni fogja a PvP-t is, így a játék dungeonokkal teli nyílt világában egy másik felhasználó ellen is harcolhatsz.

Sima, egyszerű harc:

A Diablo 4 klasszikus megközelítésű játék, de sokkal mozgékonyabb, közvetlenebb és gördülékenyebb a harcban. A Blizzard új forgatókönyveket, mechanikákat és ellenségeket hozott létre, amelyek együttesen látványosabb és szórakoztatóbb harcot mutatnak be.

2012: ekkor jelent meg a Diabló 3 és 2022-ben fog kb megjelenni a 4. Azaz 13 év eltéréssel, vajon mire lesz képes a Blizzard?

Forrás: vandal.elespanol.com