A Gyűrűk Ura: Gollam a megjelenés 2022-re halasztva

A Gyűrűk Ura: Gollam 2022-re halasztva A Daedalic Entertainment és a Nacon megerősítette, hogy már nem idén (2021), hanem jövőre lesz kapható; egy kalandjátékról van szó, amelynek főszereplője a Gyűrűk Ura karaktere.

A Gyűrűk Ura: Gollam a megjelenés 2022-re halasztva
The Lord of the Rings: Gollum

A Daedalic Entertainment bejelentette, hogy A Gyűrűk Ura: Gollam már nem a tervezett 2021-ben, hanem 2022-ben érkezik Magyarországra és a világ többi részére. Ezt PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon jelenik majd meg a Naconnal együttműködve és a Nacon forgalmazásában. A Gyűrűk Ura kihasználja az új generációs konzolok teljes potenciálját.

A J.R.R. Tolkien A hobbit és A Gyűrűk Ura egyik kulcsfigurájának, Gollamnak a főszereplésével készülő kalandot 2019 elején jelentették be, és az egyik első Xbox Series X|S-re és PS5-re megerősített játék volt. A nyíilvánosságra hozott anyag azonban meglehetősen gyér, néhány screenshot és egy trailer, de teljes játékmenet-bemutató nincs.

"Túlélni és legyőzni a kihívásokat az út mentén lopakodással, ügyességgel és ravaszsággal. Mássz, ugorj és kapaszkodj, hogy elkerüld a veszélyeket vagy kedvező pozíciókat érj el" - mondják a készítők a játékmenetről, amely Gollam fizikai gyengeségét tükrözi majd, akinek a lehető legjobban el kell kerülnie a konfrontációkat, vagy ha szükséges, valamilyen eszközzel vagy csapdával kell megmenteni magát.

Gollam és Sméagol:

Az egyik szempont, amit a játék figyelembe vesz, a főhős kettős személyisége: Gollam és Sméagol, ellentétes hangok, amelyek folyamatosan harcolnak az elméjében. "Rajtad múlik majd, hogy Gollam sötét oldala veszi-e át az uralmat, vagy maradt még egy cseppnyi értelem abban, ami egykor Sméagol volt. Egy elme, két egó. Kettős személyisége megosztja, Gollamként gonosz és kicsinyes tud lenni, míg Sméagolként társaságkedvelő és óvatos" - írja Daedalic.

Ti várjátok már ezt a mondhatni érdekes játékot?

Forrás: vandal.elespanol.com